Dag 18: Dagje Zadar

Na eerst eens lekker te hebben uitgeslapen, ben ik rustig aan het strand met een (elektronisch) krantje onder mijn arm gaan ontbijten. Nou weinig strand te bekennen, de hele kustlijn bestaat uit keien en sommige stukken zijn het betonplaten die overlopen in de zee. Ik heb onderweg wel leuker plekken gezien.
De oude stad is wel leuk, er was zaterdag markt en er zijn veel smalle steegjes waar je prima kant rondlopen. Ik was niet de enige die dat dacht, er was bijna geen doorkomen aan. Maar er waren voldoende oudheden te zijn in een stad die rond de vijfde eeuw is ontstaan. Qua toerisme valt het op dat er enorm veel Slovenen zijn. Deze keer dus geen kolonies Nederlanders of Duitsers. In de middag ben ik met mijn handdoekje naar het strand gegaan. Morgen de laatste tussenstop en dan maandag naar Split
Paste onderaan bericht
De link naar de Garmin track


Een reactie

  • Hoi Peter, het zit er bijna op en zo te lezen met een overvloed aan zweet deze keer. Mooie omgeving maar dus wel met de nodige uitdagingen. Veel plezier verder en succes met de laatste etappe! Groeten Chris