Dag 22: Brugge naar Ouddorp

Normaal is slapen in de tent met warm weer niet zo’n probleem omdat het in de avond snel afkoelt maar dat was afgelopen nacht niet het geval, het bleef warm. Wel weer vroeg vertrokken, eerste Nederlandse dorp was sluis vanaf daar ben ik ook de kust route LF1 gaan volgen. Dat is zeker niet de kortste en met de vele strandgangers ook niet de snelste route, maar het is wel een mooie route.
Toen ik in Breskens aankwam, kwam de Ferry net binnen, dat was mooi want die gaat tot 10 uur één keer per uur.
In Walcheren is het veel drukker met het hoogtepunt in Domburg. Ook op de fietspaden is het dringen, twee richtingen fietsverkeer en voetgangers.
Over de Oosterscheldekering fietsen is altijd indrukwekkend het is wel wat heiig dus het uitzicht is niet zo heel mooi.
Onderweg fiets ik langs veel campings maar overal staan aangegeven dat ze vol zijn dat belooft wat.
In Schouwe-Duivenland lijkt het wat rustiger en je ziet dat de stranden leeglopen vanwege het weer. Volgende is de Brouwersdam niet zo spectaculair als Oosterscheldekering en met een beetje wind tegen is hij best wel lang.
Ik heb in Goeree-Overflakkee een camping uitgezocht precies op de route en er was plaats. Een z.g.n. Boerencamping dus minimale voorzieningen, eten heb ik bij een strandpaviljoen gedaan. Prima eten met een ondergaande zon.
Ik had vandaag wel een paar keer het idee om meteen maar door naar huis te fietsen maar goed, de afstand is te groot voor een dag en het is nog vakantie!
Morgen laatste rit van dit jaar via de Noordzee kustroute naar huis.

Hier is de link naar de vandaag gereden route en de samenvatting Rondreis Midden en Zuid Duitsland (2020))


2 reacties