Dag 28: Zahora naar Jerez de la Frontera

Vandaag weer op tijd weg geen idee waar ik vandaag zou stoppen, maar het ging allemaal heel vlot de bergen waren weg de heuvels werden minder en windje in de rug. Ik was dus al om 11 uur in Cadiz. Hoewel de stad binnen rijden eigenlijk met de fiets niet gaat. Er zijn 2 wegen naar het schiereiland en op beide staan grote borden verboden voor voetgangers en fietsers. Toch maar gedaan echt gevaar was er niet de maximale snelheid van de auto’s was 60km/h en er was een echte vlucht strook ik heb de afgelopen periode wel over gevaarlijker wegen gereden bv de A7. Cadiz is een leuke stad waar je met de fiets vlot door heen kan. Rond 1 uur besloot ik maar door te rijden na Jerez dat op zo’n 40km van Cadiz ligt. In Jerez de La Frontera een leuk hotel in het oude centrum gevonden hier blijf ik de komende dagen. Woensdag morgen vlieg ik vanaf het vliegveld in Jerez weer terug naar Nederland dan komt aan dit fantastische fiets avontuur een eind.
De link naar de Garmin track


2 reacties

  • Marry van Kuijk

    Je zou toch denken dat je een keer uitgefietst bent, maar je blijft maar door gaan….. Geniet nog van de laatste dagen. Hier is de herfst begonnen, maar het lijkt wel zomer!
    Groetjes,
    M@rry

  • Ilse

    Je komt weer naar huis Jeeeee!!!! Tot snel! X