Dag 25: Guadalmar naar Guadalmansa

Vandaag langs alle grote steden in de Costa del Sol, Torremolinos, Fuengirola, Marbella. Enorm lange en mooie boulevards waar je als fietser gewoon overheen kan fietsen. Maar je denkt dat je ergens in Engeland zit alles in het Engels het was wel even zoeken naar een Spaans tentje voor mijn ontbijt en de gemiddelde leeftijd was 60+. Na Marbella hield de boulevard op maar ook de weg waar je als fietser veilig overheen kan. Het enige alternatief was de A-7 een vierbaansweg wat volgens Spanjaarden geen snelweg was maar een gewone provinciale weg waar je op mocht fietsen. Een tijdje heb ik aan de buitenkant van de vangrail gefietst maar dat was niet alles, soms was het zo smal dat de fietstassen eraf moesten ander kon je niet langs een lantaarnpaal. Daarna heb ik mij maar aangesloten bij wat andere fietsers en “gewoon” over deze A-7 gefietst leuk is het niet maar het is hier de enige mogelijkheid om richting het zuiden te gaan. Na Marbella was het toerisme ook afgelopen en waren de stranden leeg. Bij Guadalmansa mijn tent opgezet bij een camping dichtbij zo’n mooi leeg strand.
De link naar de Garmin track