Dag 23: Sevilla naar Ronda

Na 3 dagen rust heb ik er enorm zin in om op de fiets te stappen en nieuwe dingen te gaan zien. In de afgelopen dagen had ik al een beetje gekeken hoe je eenvoudig Sevilla uit kon komen. Ik vertrok ook vroeg om 7 uur het was nog donker maar ik wilde voor 2 uur ’s middags in Ronda zijn want daarna wordt het verschrikkelijk heet en de laatste 30 km zijn de bergen rondom Ronda. Alles liep weer prima de eerste paar uur door het vlakke land in Sevilla even ontbijt en dan weer verder. Toen kwamen de heuvel maar in de verte zag je de bergen al. Misschien heb ik het al eerder gezegd maar rijden in de bergen heeft wel wat, ja het is soms zwoegen om met al die bagage die berg op te komen maar dan de rust en het uitzicht dat is gewoon fantastisch. Midden in de bergen had ik alleen een probleem met de route ik moest ergens afslaan waar het zelfs voor een wandelaar moeilijk zou zijn om omhoog te komen, dus maar een andere route gekozen (definitie van een fiets route met Garmin gaat toch niet altijd goed). Uiteindelijk rond half 3 in Ronda aangekomen hele mooie stad op zo’n 800 meter, helemaal vol met toeristen maar gelukkig waren er ook genoeg restaurantjes waar geen toeristen zaten.
De link naar de Garmin track