Dag 22: Seville naar Jumbo Brewery

Finish at the Brewery in Seville
Monday around 1:30 PM a visit to the brewery was planned It took me 2 hours to arrive to the brewery safely. The last 5 km I had to cycle off road. It was frustrating, I could see the brewery but it was for me impossible to find the road to the brewery. But finally at around 1:30, I arrived at the brewery. I have to be very honest, I expected some beers and tapas with my colleagues from the brewery. But…. arriving at the brewery I went to the gate office expecting to proceed immediately to the office building but the security people told me that I had to wait, this was a first signal “there is something going on” after waiting 10 minutes the security people told me to go to the visitors building with my bike. I cycled to the visitors building and I could see already red Cruzcampo flags (that as far as I know are normally not there). Then I saw a huge Cruzcampo finish line almost comparable with the one that are used for the Vuelta. The colleagues from the brewery were all there to welcome me. On top of all surprises I received a trophy (a small golden bike). After the handing over the price and the pictures we went for some very nice tapas and a good beer. This welcome I will never forget.
De link naar de Garmin track


10 reacties

 • Roel

  He Peter, een buitengewone prestatie.
  Als ik het zo lees maak je nogal wat mee tijdens de tocht.
  petje af voor de vooral, onverwachte extraatjes..
  mooie foto’s! geniet er nog van en we blijven je volgen.
  groeten
  Roel

 • Godfried Meijer

  Fantastisch en proficiat met het bereikte doel. Wij weten hoe dat voelt TOP, Godfried

 • Jaap Schaap

  Toppie Peter,
  Volgende jaar de Tour de France?

 • Marianne

  Peter, ik heb je verslagen met plezier gelezen en je gevolgd.
  Geweldig! En dat in je uppie…
  Na onze fietstocht van afgelopen zomer kan ik me goed inleven in je verhalen. Wat heerlijk dat je onderweg geen pech had.
  Geniet van én in Sevilla en ontvang de hartelijke groeten van de echtgenote van Godfried!

 • Marry van Kuijk

  Wat een prestatie! Helemaal te gek. Geniet nog van de laatste paar dagen en van de nodige fietstochtjes, die er ongetwijfeld nog gaan komen. Ik heb je verhalen met veel plezier gevolgd en wacht met spanning op de laatste foto’s. Veel plezier op de brouwerij!
  Groetjes,
  M@rry

 • Freek

  Gefeliciteerd! Super prestatie. Groeten aan de dames en heren van de Cruzcampo.
  Freek

 • Jelle

  Geweldig Peet!!!!!
  De tapas foto is wel mijn favoriet, dat ziet er lekker uit ;P
  Erg leuke foto’s, mooie streek zeg en een mooie stad.

 • Leny en Piet

  Hoi Peter. Geweldig de ontvangst op de brouwerij. Je collega’s zijn je niet vergeten. We zullen je gouden trofee komen bewonderen als je weer thuis bent. Petje af dat je deze reis hebt gemaakt in zo’n korte tijd. Geniet nog even van de Spaanse zon en een goede terugreis. Een groet van Piet en Leny

 • Marry van Kuijk

  Wow, wat een ontvangst. Geweldig! En zoals je het in je verslag zet …. in het begin denk je “ze zijn hem vergeten”, maar niet dus! Geniet nog van de laatste dagen met de nodige tapas en biertjes….. Ik heb genoten van je verslag en de foto’s.
  Groetjes,
  M@rry

 • Joost

  He Peter, geweldig het is je gelukt, wat een prestatie. Geniet nog de komende dagen en we spreken je weer gauw.
  Groet