Dag 12: Spay naar Duisburg

De dag begon met regen, voor het eerst sinds het begin van deze tocht en het zou die dag nog lang nat blijven.
Rond 8 uur was ik al in Koblenz, en na het gebruikelijke ontbijt ging de tocht verder, eerst Bonn, daarna Keulen. Wat opviel was fat het veel rustiger was qua fiets toeristen dan gisteren. Nu zou dit door het weer kunnen komen maar het kan ook omdat het stuk boven Koblenz veel minder leuk is, Er is veel industrie waaronder Bayer.
In Keulen nog wat rondgelopen maar in de stromende regen is dat toch niet heel leuk dan maar verder fietsen volgende stad is Düsseldorf, tot mijn grote verassing is dit een mooie stads met een hele mooie skyline, zeker met die donkere wolken als achtergrond, uiteindelijk ga bij Duisburg overnachten .
Morgen het laatste stuk langs de Rijn, dan neem in Zevenaar de trein naar Haarlem.
De link naar de Garmin track


3 reacties

  • Jelle

    Vandaag dus thuiskomst. Mooie reis en leuke foto`s. Ook mooie fietspaden op een van de foto`s langs de Rijn, met windje mee wel lekker waarschijnlijk.
    Groet en geniet nog lekker na!

  • Godfried Meijer

    Mooi om te lezen dat het bij Regensburg goed fietsen is. Ik ga daar over twee weken heen voor een week. Waarom met de trein van Arnhem naar Haarlem? Alle goeds, Godfried

    • Hallo Godfried, Alles is prima in orde, enorm leuke tocht met name het stuk in Beieren, Regensburg, Nürnberg. Waarom de trein, Ik kwam qua kilometers wat slecht uit, Duisburg Zevenaar was 120 km naar huis was nog eens 140. Met mooi weer had dat wel gegaan .Daarnaast had ik niet veel zin om rond Zevenaar nog te gaan overnachten.
      Succes met jullie tocht in en rond Regensburg.