Dag 7: Praag naar Kdyně

Ik las uit een aantal reacties dat het nogal hard gaat, een korte uitleg hoe een dag eruit ziet:
Om half zes sta ik op, spullen inpakken en douchen en dan rond 6:15 op de fiets. Meestal rond 9 uur ga ik ergens lekker ontbijten dan heb ik er al vaak meer dan 60 km opzitten rond 11 uur een pauze voor koffie met kuche. Om 1 uur ergens lunchen dan heb ik er vaak ruim 100 km opzitten. Tijdens de lunch kijk ik dan waar ongeveer het eindpunt van de dag zal zijn. Waar ik vaak voor 15:00 ben, tent opzetten, douchen en omkleden en dan de stad of dorp in. Natuurlijk is er onderweg tijd genoeg voor een fotootje.
Terug naar de tocht van vandaag de camping was een uurtje fietsen van de grens met Tsjechië – Duitsland. Eenmaal de grens over merk je wel dat alles in Duitsland toch wat netter en beter geregeld is. Ik heb wel veel Kronen over maar ja het kost ook allemaal heel weinig in Tsjechië.
Vandaag was het weer heel erg heuvelachtig met pieken van 600 meter. Dat begon vandaag wel een beetje te vervelen. Half uurtje klimmen dat een paar minuten met een gangetje van 40 km/h naar beneden en dan weer omhoog. Goed, het uitzicht is fantastisch en de route is heel rustig.
De link naar de Garmin track