Dag 2: Gahlen naar Paderborn

Hoewel ik mij niet heel erg heb verdiept over het verleden van de streken waar ik doorheen fiets, is er rondom Waldropf en grote aantal mijn schachten die als een soort van Industrieel museum stuk staan te pronken. Er zij zelf historische industrie routes. Ook zijn er in dit gebied veel koeltorens waarschijnlijk voor energie centrales.
Het fenomeen dat (bijna) elke bakker verse broodjes en koffie serveert is fantastisch en daar maak ik ook dankbaar gebruik van, ’s morgens rond 9 uur een ontbijtje, rond half 12 een stukje koek met koffie meestal staan er wat tafeltjes en stoelen buiten waar je dan rustig kan gaan zitten.
Als ik voorbij Lippstadt gaat het er allemaal wat mooier uitzien zelf het weer wordt mooi, strak blauwe lucht bijna geen wind en een 25 graden.
Rond half drie ben ik in Paderborn, mooie oude stad daar nog wat gedronken op een van de mooie terrassen en toe door gefietst naar de camping net boven Paderborn en ja ze hebben hier wifi dus ik kan mijn blog een beetje bij werken, foto’s komen later.
Morgen naar Gottingen en dan waarschijnlijk Donderdag in Leipzig.
De link naar de Garmin track


2 reacties

 • Chris

  Je schiet al aardig op. Goed dat je spaken gewoon heel blijven, is weer een zorg minder.
  Ben benieuwd naar de foto’s. Succes verder.

 • Jelle

  Dat gaat lekker Peet. Spaken blijven erin, gelukkig!!!
  Die broodjes en de terrasjes klinken erg aangenaam met een zonnetje erbij 😉
  Veel plezier en zaterdag rij ik je achterna, met de auto dan…