Dag 9: Dagje Montpellier

Vandaag is het uitslapen een beetje shoppen, terrasje pakken een normale vakantie 🙂
Van dat uitslapen kwam niet veel terecht om 8 uur was ik klaar waker OK dat is ruim 2 uur meer dan normaal, maar vorig jaar met mijn tochtje naar Rome werd ik de eerste rustdag om 12 uur pas wakker.
Na een lekker ontbijt ben ik op de fiets naar Montpellier gegaan eerst richting Decathlon om zaken als sokken e.d. te kopen. Toen maar eens naar het oude centrum gefietst. In en rond Montpellier zijn heel veel fietspaden prima fietsstad.
Het oude centrum vond ik niet zo indrukwekkend, zo oud was het allemaal niet, het was wel heel gezellig met veel terrasjes.
Op de terugweg richting camping heb ik nog een rondje om het meer gefietst “Étang de l’Or” dit is een enorm meer met brak water. Tijdens het fietsen alweer veel zin om morgen richting Andorra te gaan.
Op de camping sta ik naast een Nederlands stel uit Purmerend dat hier al meer dan 10 jaar komt. Heel gezellige mensen die me ook hadden uitgenodigd om wat te komen drinken. Tijdens de wedstrijd Duitsland – Frankrijk waren ze in het Franse blauw gekleed, morgen zal alles oranje zijn. Morgen fiets ik door richting Andorra, ik heb er nu alweer zin in.
De link naar de Garmin track


Een reactie

  • Godfried Meijer

    Peter ik vind zo’n rustdag wel wat overdreven!!!!. Leuk om dit te volgen. Ik heb een vraag gesteld over je gemiddelde met en zonder rusten! Veilige verdere tocht gewenst. Godfried