Welkom

Een nieuwe blog als vervanger van PeterHegman.Waarbenjij.nu.

De afgelopen trip waren er veel problemen met de beschikbaarheid van Waarbenjij.nu. Vaak kwam er een melding dat de site vanwege onderhoud niet beschikbaar was daarnaast was voor mij het bijwerken van de site vanaf je mobiel (iPhone) heel complex met name het toevoegen van foto’s. Waarbenjij.nu is ook niet geschikt om via Tablet of smartphone te bekijken. Reageren op reacties kon niet etc.

Dus een compleet nieuwe lay-out, ergens anders gehost, gemaakt met WordPress dat zorgt voor een veel beter en eenvoudiger beheer en het lost alle problemen op die ik bij Waarbenjij.nu had, daarnaast zijn er veel meer andere mogelijkheden. Meer opslagruimte dus meer en betere kwaliteit foto’s.

De site nu is nu ook zeer goede leesbaar op tablet en smartphones, probeer het maar eens.

In de afgelopen tijd heb ik alle reisverslagen inclusief reacties en alle foto’s verhuist. Ook staat nu de allereerste fietstocht erbij Rondje Duitsland langs de Elbe deze rit is nog nooit eerder online verschenen 🙂 . Ik heb deze rit gefietst in 2010 als voorbereiding op de tocht naar Sevilla.

Ook is er nu per trip een samenvatting die via het menu rechts boven geselecteerd kan worden. In deze samenvatting staat naast een overzicht van alle verslagen voor die trip ook een overzicht van de route en wat karakteristieken per dag zoals afstand gefietst en hoogte meters. Ook kan je hier de gefietste routes downloaden. Daarnaast is er ook een overzicht waarin alle fietsvakanties in één overzicht staan.

Wat tips en gebruiksaanwijzingen:

  • Rood gekleurde tekst is een link naar een andere pagina;
  • Als je op een foto klikt die in een foto galerij staat wordt de foto uitvergroot en kan je door alle foto’s in die galerij bladeren;
  • Een categorie selecteren geeft een overzicht van alle verslagen van een bepaalde fietsvakantie;
  • Onderaan elk bericht kan je het volgende of vorige bericht kiezen;
  • Als je iets zoekt gebruik dan de “Search box” rechts onder de banner, je krijgt een overzicht van alle verslagen inclusief reacties met de gezochte tekst;
  • Je kan je aanmelden met je email adres, dan krijg je een email als er een nieuw bericht geplaatst is;
  • Like en delen met Facebook en Twitter kan direcht bij het bericht of foto.

Als er problemen, ideeën of verbeteringen zijn dan hoor ik dat graag.

Een reactie

  • Jelle

    Peter, zojuist even geprobeerd op mijn telefoon en inderdaad prima te lezen, mooi gemaakt hoor.