Dag 1: Haarlem naar Xanten

Vandaag dan eindelijk vertrokken. De afgelopen dagen nog de laatste voorbereidingen gedaan maar vanwege het vele reizen de afgelopen weken is er weinig gefietst. Maar dat ga ik de komende dagen wel inhalen.
In de afgelopen jaren heb een heel nauwkeurige inpaklijst. Er staan ongeveer 130 verschillende zaken op van een reserve versnellingskabel tot een regenjack. Nou dat regenjack heb ik voorlopig niet nodig. De verwachting voor de komende dagen zijn goed, het wordt warm😅.
Rond 6 uur vertrokken en de eerste paar kilometer fietste Rutger gezellig mee.
De route loopt via Aalsmeer, Breukelen dan langs de vecht naar Utrecht in Utrecht fiets ik midden in de ochtendspits dus even oppassen. Dan via de Utrechtse heuvelrug door Zeist naar Rhenen daar de eerste stop. Koffie met aardbeientaart en water bijvullen want die 2 flessen water zijn al op.
Bij Nijmegen kreeg ik enorme kramp ben maar even op de grond gaan zitten en heb gewacht tot het weg was. Was het de warmte? Normaal wordt het langzaam warmer als je naar het zuiden fietst vandaag is het om 1 uur in Nijmegen 29 graden.
Na Nijmegen ging het tempo wat omlaag deels door de warmte maar ook door de stijve beenspieren, misschien komen die stijve spieren wel door het tennissen van gisteren😜.

Rond half zes was ik bij de camping helaas geen zwembad maar wel prima douches.

Ik had weer de nodig issues met mijn Garmin.
De link naar het laatste deel van de Garmin track

3 reacties

  • John Hegman

    Hey broer, ben benieuwd hoe het met je spieren gaat, Rutger en ik hebben je natuurlijk wel hard laten werken tijdens het tennissen. Ik heb maandag ook gefietst, heen en (flink wat later) weer naar Zandvoort. even lekker op het strand gelegen. Succes met het fietsen, zeker met dat warme weer.

  • Vanaf dinsdag was de kramp voorbij, waarschijnlijk toch door het tennissen. Succes tennissen de komende weken!

  • Jelle

    Hi Peter,
    Dit is stukken beter dan de “waarbenjijnou” website. Mooie grote foto’s. Ik krijg er ook zin in 🙂 Vooral al die lekkere versnaperingen