Dag 14: Siena naar Florence

Weer vroeg vertrokken (6 uur) dat is qua temperatuur toch het lekkerst. Vandaag een relatief klein stukje van Siena naar Florence. Een mooie rit over hele rustige wegen. Omdat het gisteren geregend heeft hangt er een mooie mist over het dal van Siena, fantastisch gezicht.
Zoals gewoonlijk in dit gebied zijn er flinke klimmetjes afgewisseld door steile afdalingen. Hoogste punt lag op 550 meter. Rond half 12 was ik in Florence bij een camping die vanaf de andere kant van de rivier uitkijkt over de stad. ’s middags alvast een beetje rond wezen kijken in de stad. Morgen heb de hele dag de tijd om eens rustig alles te gaan bekijken. O ja rond 5 uur begon het net als gisteren weer met onweren, een enorme plensbui van een half uur zette de binnenstad helemaal blank, daarna komt dan het zonnetje weer en is alles weer snel droog.
De link naar de Garmin track


Een reactie

  • Jelle

    Hoi Peter,
    Ik heb mooie, goede herinneringen aan Firenze. Erg mooie stad waar je jezelf helemaal in Italiaanse cultuur kunt onderdompelen. Zo te lezen geniet je met volle teugen, ben benieuw naar je verhalen als je terug bent 😉
    Groet,
    Jelle