Ten slotte

Het was dit jaar een afwisselende, voor delen een zware maar vooral een enorm leuke fietstocht.
De wat mindere zaken waren de route door de Ardenne in combinatie met het slechte weer dat was best wel zwaar.
De leuke en motiverende zaken waren:

  • De route vanaf Luxemburg wat voor een groot deel een bestaande route is (De groene wegen route), de route door Andorra en Spanje had ik zelf gepland. Dat alles in combinatie met de gps maakt het fietsen wel heel relaxed.
  • Naast wat zadelpijn aan het einde van de eerste week en de crash bij Beziers, voelde ik me prima en stapte elke dag met veel plezier weer op de fiets.
  • Geen enkel probleem met de fiets gehad en die fiets heeft het zwaar gehad. De banden zien er na 3000 km nog prima uit, dat was de afgelopen jaren wel anders.
  • Elke dag is anders, er is altijd wel weer die ene verrassing.
  • Weer veel leuke mensen ontmoet
  • Weer VEEL lekkere dingen gegeten

Het bijhouden van de blog ging relatief eenvoudig, waar ik afgelopen jaren een pc nodig had om foto’s op de blog te zetten. Ik kon nu de foto’s van mijn Canon camera overzetten naar mijn iPhone en vandaar op de blog zetten. Tekst intypen op een iPhone blijft een uitdaging.
Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de leuke, motiverende berichten op deze blog maar ook via andere social media.
En natuurlijk zondag/maandag gebak om HET te vieren.

In de samenvatting staat een overzicht van alle dagen inclusief de verschillende locatie afstanden snelheden en hoogtemeter.

Eén reactie

  • M@rry

    Hoi Peter, ik heb weer genoten van je verslagen en wat zijn er een mooie foto’s voorbij gekomen. Helaas moet ik nu een jaar wachten tot je volgende belevenis 😉 Ben benieuwd waar de reis volgend jaar naartoe gaat! Groetjes, M@rry

Geef een reactie