Dag 20: Dagje Elche

Woensdag heb ik een rondje Guardamar, Torrevieja, Rojales en Elche gemaakt. Ik ben daar een flink aantal keer op vakantie geweest maar nooit op de fiets. Nou er was niets verandert in de afgelopen 6-7 jaar maar ja ik had ook niet anders verwacht
Er zijn daar wel veel fietspaden wat natuurlijk lekker fietst (zonder 20 kg bagage). Ik ben rond 7 uur vertrokken, het is een rondje van ongeveer 100 km ik wilde wel voor de echte hitte (2 uur) weer terug zijn.
Onderweg nog wel even langs de zoutmeren gefietst en nog een foto kunnen maken van een groep flamingo’s. In Elche ben ik ook nog even naar de palmbomen tuin geweest. “Palmeral de Elche” hier staan de meeste soorten palmbomen bij elkaar (naar eigen zeggen)

Donderdag dagje strand en wat voorbereidingen gedaan voor de vlucht morgen. Met name het losschroeven van de trappers is altijd een uitdaging op het vliegveld (persoonlijke ervaring) dus heb ik ze vandaag alvast wat “losser” gedraaid zodat ze er op het vliegveld makkelijk los gaan.

Vrijdagmorgen om 5:45, spullen in ten inpakken, klein uurtje fietsen naar het vliegveld van Alicante. De Transavia vlucht vertrekt om 10:30.
De link naar de Garmin track


Geef een reactie