Dag 15: Castelldefels naar Peñíscola

Na de korte nacht (en een verloren halve finale) gaat het vandaag richting Peñíscola. Om niet via de snelweg te moeten gaat het de eerste 500 meter over het strand.
Ik heb geen idee hoe het vandaag zal gaan. Langs de Spaanse oostkust lopen meestal 3 wegen. De tolweg AP-7, een drukke vaak vierbaans provinciale weg en een wat rustiger enkelbaans weg. Die laatste is de weg die ik moet hebben. Laten we maar hopen dat dit altijd lukt en natuurlijk waar mogelijk probeer ik de kustlijnen te volgen.
Via Sitges gaat het naar Tarragona. Een van de voordelen van deze route is dat er meer dan voldoende plekken zijn voor ontbijt of gewoon een koffie Cortado.
Rond 11 uur ben ik in Salou eerste indruk was positief mooie stranden mooi fietspaden. Wat meer naar het zuiden kwamen de enorme hotels met volgepropte zwembaden. Half uurtje later was alles weer normaal. In de buurt van El Perello werd het qua fietsen wat lastiger omdat de rustige enkelbaans weg was opgegaan in een snelweg van 4 banen nu was het dus een kilometer of 30 onverharde weg, voordeel is wel dat je weer fantastische strandjes tegenkomt.
In Perello-Mar ben ik om 3 uur gaan lunchen. Het laatste stuk is best wel druk en dan vooral veel vrachtverkeer. Vandaag is volgens mij de lastigste route en het viel eigenlijk mee. Morgen naar Valencia.
De link naar de Garmin track


2 reacties

Geef een reactie