Dag 13: Ogern naar Castelldefels

Vanmorgen rond 6 uur opgestaan, ja ik heb de wekker wat later gezet omdat de zon rond 6:30 opkomt en niet om 5:30 zoals in Nederland.
De enorme regen van gisteren heeft de nationale tv gehaald, diezelfde regen zorgde er in de ochtend voor dat er veel mist was. Vandaag is het hoofdzakelijk bergaf maar direct na vertrek was er nog een klimmetje van 350 meter tot een hoogte van 880 meter, maar na de afgelopen dagen is dat natuurlijk een eitje al moet ik ook zeggen dat ik het idee van 5 dagen langs de kust (en dus niet veel klimmen) ook wel zie zitten.
In truckers restaurant Xavir dichtbij Callius ontbeten (Café Cortade en tostade solo) het is net 9 uur maar bier en wijn worden in overvloed gedronken.
De geplande route was ver van optimaal, kortweg een drama. Ik had een smalle weg gevonden langs de rivier. Nou de weg was er wel maar het waren keien en veel plassen. Na 10 km ploeteren gauw terug naar de provinciale weg die overigens prima te fietsen was.
Barcelona binnen komen leek een uitdaging maar dat viel uiteindelijk reuze mee via de N11 en N340 stond ik om 4 uur bij de Sagrada Família. Rond een uur of 6 ging ik dan richting camping in Castelldefels dat was een grotere uitdaging maar Rond 8 uur was ook dat gelukt. Morgen nog een dagje in Barcelona rondfietsten en wat bij het zwembad of op het strand gaan liggen de camping ligt aan strand.
De link naar de Garmin track


Eén reactie

Geef een reactie