Dag 9: Dagje Wenen

Lekker uitslapen komt er niet van vandaag, door de temperatuur drijf je bijna uit de tent en de campingbeheerder heeft bedacht dat het gras op het tenten veld vandaag gemaaid moet worden. Dus ik was 8 uur waker. Vandaag is ook wasdag dus al de spullen die ik de afgelopen week aan heb gehad gingen in de wasmachine, ik ging daarna lekker ontbijten en een uurtje later hing de was al te drogen en met deze temperatuur moet dat allemaal zo droog zijn. Ik ben er niet op gaan wachten maar ben Wenen in gegaan.
Een stad met de oude historische attracties en een mooi winkel gedeelte ik heb het allemaal een beetje bekeken, ik ben niet echt een fan van museums bezoeken heb ik dus ook niet gedaan maar qua temperatuur was dat misschien wel een goede keuze, gelukkig waren er genoeg terrasjes.
Midden in de Donau ligt een langgerekt eiland (Donauinsel) waar veel dagjesmensen zitten, tsja als je geen strand hebt moet je toch wat, het is wel goed geregeld er is stromend water, er zijn barbecue plekken en wc’s.
Na een dagje Wenen ben ik weer helemaal klaar voor de volgende etappe richting Boedapest.
De link naar de Garmin track