Dag 9: Moissac naar Marciac

Morgen ben ik aan de voet van de Pyreneeën. We hebben de hoogste bergen tot nu toe gehad (900 meter) het wordt nu weer heuvelachtig, dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niet meer geklommen hoeft te worden in tegendeel korte felle klimmetjes en daarna weer steile afdalingen en dat gaat zo maar door. Als je op een heuvel staat en je kijkt naar de horizon dan lijkt het allemaal redelijk vlak, schijn bedreigd. Rond een uur of 10 eet ik wat in Saint-Clar waar een kleine markt is. Er staan maar iets van 10 kraampjes, maar wel basis behoeftes fruit, groente, vis, vlees lokale producten en een soort van ” Vietnamese loempia” verkoper. De route gaat verder en ik ben bij Vic-Fezensac, Ik was wat laat voor lunch (14:15) en denk ergens wat te gaan eten helaas, lunch is tot 14:00, daarna weer vanaf 17:00, nou daar ben je dan mooi klaar mee. Ben maar wat gaan drinken en bij de supermarkt wat bananen en yoghurt gehaald voor lunch.
Mijn inschatting over de route voor vandaag was niet heel erg goed. Ik dacht dat ik uit de bergen was, dat was zo maar vandaag heb ik de meeste hoogte meters gemaakt tot nu toe (1900 meter).
Bij Marciac heb ik een camping gevonden, er is een Engelse eigenaar, dat praat een stuk makkelijker voor iemand die maar net een biertje in het Frans kan bestellen en natuurlijk als avondeten de traditionele “Fish and chips met Green pea mash”.
De link naar de Garmin track