Dag 8: Bretenoux naar Moissac

De dag begint goed, direct dorp waar de camping zat was een koffie/broodjeszaak al open (6:15) meteen maar even gebruik van gemaakt koffie met een stokbroodje kaas. Al snel valt het op dat er meerdere fietsers zijn in dit gebied even later zie ik de eerste aanwijzing van “De oude wegen route”. Ik fiets langs Rocamadour daar is een dorp tegen een enorm steile rotswand gebouwd heel indrukwekkend. Het is zoals verwacht wel weer veel klimmen en dalen in dit deel van de route. De route gaat voor een deel langs rivier “Le Vers” langs een rivier fietsen is altijd leuk omdat er dan weinig hoogte verschillen zijn.
Uiteindelijk in Cahors geluncht en mijn versnellingskabel vervangen en voor de zekerheid een reserve gekocht 😉 Het fietste toch wel beter als je van meerdere voorbladen gebruik kan maken.
De omgeving werd wat vlakker, het tempo zat er dan ook weer lekker in. Een camping in Moissac gevonden wat eenvoudig gegeten, stokbrood met rauwe ham en vers gemaakt appelsap die ze daar op de camping verkochten.
De link naar de Garmin track