Dag 4: Revigny-sur-Ornain naar Noyers

Het was vannacht voor het eerst niet zo warm, heerlijk geslapen.
Vandaag door de champagne streek. Ik fiets nog geen half uur of het begint te miezeren. Dus regenkleding( overschoenen en een dun regenjack) ook de hoezen gaan over de fietstassen.
Het landschap is een stuk minder mooi maar het koelt wel lekker af en het is niet koud. Na de gebruikelijk koffie stops laatste om 11 uur. Neem ik mezelf een uurtje of 2 voor om naar plekje voor de lunch te zoeken. Nu denk je, je fiets door de champagne streek nota bene de champagne route. Nou niets te vinden in geen enkel dorp. Al die dorpen waren uitgestorven. Ook het drinken was zo goed als op. Moet je voorstellen in de champagne streek!
De omgeving was wel heel mooi, rond 12 uur stopte de regen en werd het half bewolkt dat in combinatie met de graanvelden leverde mooie plaatjes op. Het was wel heel heuvelachtig uiteindelijk zo’n 1600 meter geklommen en dat klimmen, gaat ook steeds makkelijker.
Uiteindelijk in Noyers gestopt, daar zou een camping zijn. Nou die was er ook maar gesloten. Er waren 2 aardige Engelse die er als enige stonden en een sleutel hadden gekregen, zij lieten me binnen. Slaapplaats geregeld.
Noyers was wel een leuk dorpje, huisje van rond de 12de eeuw een echte toeristische attractie.
Foto’s van dag 1 en 2 staan erop. De rest komt als ik weer WiFi heb.
Hier weer de link naar de track van vandaag de eerste 80 km staan er niet bij omdat de Garmin er spontaan mee ophield.

De link naar de Garmin track


Een reactie