Dag 2: Eibergen naar Bielefeld

Vanochtend rond 5:15 op spullen ingepakt was wel wat nat van de afgelopen nacht Heb niet in de slaapzak geslapen wel in het hoeslaken Kabelslot weggegooid paste niet en was extra onnodige bagage Rond 6 uur vertrokken en rechtsreek naar Vreden gereden niet via de R1 had ik gisteren al 2 keer gezien Fietspaden van de R1 zijn soms heel erg slecht onverhard met keien ik heb een aantal stukken overgeslagen en via een normale weg gereden.
Zat een aardig klimmetje bij rond de 250 meter in eerste instantie was er een flauw zonnetje wordt wel steeds bewolkter rond 14:00 begon het aardig te miezeren.
Onderweg in Munster geluncht echte Duitse broodjes een met kaas en een met Salami ze stoppen er hier mayonaise tussen i.p.v. boter. Dat alles met koffie voor 6 euro.
Rond de 130 km gaan kijken naar een camping prima camping gevonden. Kosten 10 euro plus 3 euro voor warm water. Ook een zgn. euro stekker gekocht kan nu zelf spullen opladen.
De gps doet 10 uur met een setje intensief gebruik, prima ding met name voor vinden camping alleen moet je dan soms wel op wegen rijden waar de auto toch wel heel erg hard voorbij gaan dat is in de originele R1 route heel anders.
’s avond nog wat boodschappen gedaan cola voor ’s avonds en appelsap voor ’s morgen ’s avonds bij de chinees gegeten donderdag was buffet dag voor 10.50 prima heel veel keus lekker en kersen toe.
Daarna op het marktplein nog een kopje koffie gedronken.
Tijdens het douchen vandaag mijn t shirt en fietsbroek nog gewassen hoop dat het morgen droog is.
Wel wat last van mijn billen, vanavond maar weer insmeren. Morgen weer vroeg op beviel mij prima.
De link naar de Garmin track