Dag 3: Bièvre naar Revigny-sur-Ornain

Na “code oranje” in Nederland was het de vraag wat er in de Ardenne zou gebeuren. Nou niet veel, rond 4 uur ’s morgens hoorde ik wat gerommel in de verte maar verder niets, ja een paar druppels regen. Na een uur met weer een aantal flinke klimmetjes passeerde ik de Belgisch-Franse grens en kort daarna verdwenen de steile klimmetjes, daarna ontbijt in het plaatsje Sedan.
Het weer is wel veranderd, gisteren nog zon en ruim 30 graden vandaag bewolkt en rond de 20 graden. Prima fietsweer. Ook de wind is naar het westen gedraaid. Het valt wel op dat sinds gisteren geen fietsers meer zie. Ook geen gewone fietsers zou dat door al die heuvels komen?
Eten en drinken moet ik wel goed inplannen ik fiets door veel dorpjes maar daar is geen winkel of café meer te vinden. Heel af en toe staat er op het plein een kraantje waar ik mijn bidons kan bijvullen. De omgeving is bosrijk, uren lang fiets je door bossen. Ik fiets langs veel militaire begraafplaatsen en monumenten er is hier in de eerste wereld oorlog flink gevochten. Argonne offensief.
Rond half vier is het mooi geweest ik vind een mooie camping in Revigny-sur-Ornain.

De link naar de Garmin track


Een reactie